Laserontharen

Laserontharing

Heb je last van ontsierende haargroei in het gezicht of elders op het lichaam? Dan helpen wij je graag deze overtollige haargroei met laserontharing en/of elektrisch ontharen te verwijderen.

 

Weg met overtollige haargroei!

 

IMG 3687

 

Ontharen door middel van laser is de perfecte oplossing voor ongewenste haargroei. Maak een einde aan de lastige en pijnlijke manier van ontharen! Nooit meer scheren, harsen of epileren, dit kan d.m.v. de lightsheer diode laser. Wij maken gebruik van de beste en veiligste diodelaser, waardoor wij snellere resultaten kunnen garanderen. In Amerika is dit de enige laser met als keurmerk permanent ontharen. Daarnaast vergoeden veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijke de kosten van het elektrisch ontharen en het laser ontharen van het gelaat. Check onze database voor meer informatie over laserontharing.

 

Als je twijfelt of laserontharing iets voor jou is geef ons dan gerust een belletje op 024-3581965 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent ook altijd welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Hierbij voeren wij een huid- en haaranalyse uit waarna wij een voorstel geven voor een behandelplan.

 

Om laserontharing online te boeken ga je naar boek hier uw behandeling. Klik op groep voor laserontharen en kies bij behandeling voor het gebied dat je wil laten laseren.

*Om deze behandeling te ondergaan is het van belang om in onze database de informatie over laserontharing goed door te lezen.