Pigment

Pigment is de nieuwe rimpel

Het zijn niet de kleine kreukjes en vouwtjes in het vel die maken dat je er ouder uitziet, het zijn vooral de pigmentvlekjes. Voor meer informatie over pigment check onze database.

 

Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om te kijken wat we kunnen doen om op een gezonde manier jouw pigmentvlekken te verminderen. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

Onder boek hier uw behandeling staan omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Essential radiance reveal 2 zones
  • Essential radiance reveal hele gelaat
  • Focus on even tone
  • Cool peel bright recovery
  • Micro peel vibrant-C

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.

 

Pigment behandelen

In onze praktijk:

Om een egalere tint te krijgen hebben we een speciale behandelkuur waarbij we gebruik maken van een DF-machine om pigmentvlekken te verminderen. De DF-machine past iontoforese toe dit zorgt voor een 400% betere opname van producten en door gebruik te maken van sonoforese (aanbrengen in de huid door gebruik van geluidsgolven), wat de celmembranen doorlaatbaar maakt wordt het product 4000% beter opgenomen dan bij topisch aanbrengen (aanbrengen op de huid).

  • Verhoogt de aantrekkingskracht tussen de cellen.
  • Verbeterd het cel metabolisme en de cel functies.

Dit geeft de huid een boost met een Environ® dieptepeeling die alle functies van de huid stimuleert en normaliseert. Daarna voeden we met vitamines.

 

 

Daarnaast kunnen pigmentvlekjes definitief worden verwijdert door de blendmethode, lees meer…

 

Thuis:

Thuis verzorg je de huid met Environ® producten die zorgen voor een egale tint, waarbij we het gebruik van de roll-cit aanbevelen. 

 

Roll-cit

 

Environ® staat voor een gezonde huid je leven lang en maakt gebruik van therapeutische correcte dosissen van vitaminen, zuren en zonnefilters die effectief bijdragen tot het herstel van de huidcellen wat resulteert in een zachte, jeugdige, stralende en gezonde huid.

De behandelresultaten hangen onder meer af van de oorzaak en de diepte van de pigmentatie. Je moet realistische verwachtingen hebben van behandelingen en het gebruik van producten. Het behandelen van pigmentvlekken blijft een moeilijke zaak en vergt veel discipline.