Psoriasis

Psoriasis


In onze schoonheidssalon helpen wij uw last van psoriasis te verminderen met specialistische behandelingen en produkten.

 

Minder irritatie en een betere conditie van de huid
Psoriasis heeft veel uiterlijke kenmerken van eczeem; de rode plekken, huidschilfers en jeuk komen bij mensen met psoriasis ook voor. Het grootste verschil is dat psoriasis een chronische huidziekte is.

 

Met onze behandelingen voor psoriasis verlichten we de irritatie en helpen we uw huid in een betere conditie te komen. We weten welke producten u kunt gebruiken om uw huid niet verder te belasten.

 

Verzorgingsadvies bij psoriasis


Psoriasis wordt veroorzaakt door een verstoord immuunsysteem waardoor huidcellen veel sneller worden aangemaakt. Duurt dit normaal gesproken 25 tot 30 dagen, bij psoriasis gebeurt dit al om de 4 tot 6 dagen. Stress en ongezonde eetpatronen kunnen de psoriasis verergeren evenals een slechte of verkeerde verzorging. In onze schoonheidssalon wordt u door onze geadviseerd over de verzorging die past bij uw huid en kunnen we advies geven voor de beste verzorging van binnenuit.

 

 


Met psoriasis naar de schoonheidssalon


Ook als psoriasispatiënt kunt u naar een schoonheidssalon. Natuurlijk zijn niet alle behandelingen geschikt en moeten de meer intensieve methodes gemeden worden. Maar ook met psoriasisplekken kunt u genieten van een verzorgende en ontspannende behandeling waarbij wij onze methodes en producten afstemmen op de conditie van uw huid.


Verminder de last van psoriasis


Speciaal voor psoriasis hebben wij ook huidverbeterende behandelingen. De plekken zullen niet voor altijd helemaal verdwijnen maar de last die u ervan heeft kunnen wij wel aanzienlijk helpen verminderen. De behandelingen hiervoor worden altijd helemaal afgestemd op uw huid.

 

Heeft u vragen?

U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Na gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

Breng uw psoriasis huid tot rust en boek online één van de onderstaande behandelingen om er op zijn mooist uit te zien.

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen.

Kies bij  groep voor environ behandelingen en kies bij behandeling voor;

- cool peel bright recovery

- micro peel vibrant-C