Zonbeschadigde huid

Zonbeschadigde huid

Langdurige blootstelling aan te veel zon kan de cellen in de huid beschadigen en de kans op huidkanker verhogen. De zonbeschadigde huid wordt dun, de huidcellen takelen af, collageen en elastine verzwakken. Door deze nadelige effecten wordt de huid, die voorheen een gladde en gezonde uitstraling had, rimpelig, rood en ruw: er ontstaan pigmentvlekjes en er is weinig weerstand tegen invloeden van buitenaf. Jaarlijks wordt in Nederland bij meer dan 15.000 mensen huidkanker geconstateerd. 


Er is echter ook goed nieuws: men kan de concentratie vitamine A en C geleidelijk aan opbouwen om bij te dragen tot herstel van de huidcellen en huidstructuren en de huid preventief beschermen met doelgerichte zonnefilters.

 

 

Ook behandelen wij actinische keratosen, ook wel zonlichtbeschadigingen genoemd. Het zijn meestal kleine, veelal ruw aanvoelende verhoornde plekjes van de huid. De kleur varieert van huidkleurig tot bruin en deze huidafwijkingen ontstaan op de aan (zon)licht blootgestelde delen van het lichaam. Ze zijn te beschouwen als een chronisch effect van (te veel) ultraviolette straling en moeten gezien worden als een mogelijk voorstadia van huidkanker.

 

Voor meer informatie over je zonbeschadigde huid, actinische keratosen of huidkanker check onze database.

 

Wil jij de beste behandeling om de door zon beschadigde huid te verbeteren of wil je actinische keratosen laten verwijderen dan ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

Onder boek hier uw behandeling staan omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor:

  • Essential youth reset 2 zones
  • Essential youth reset hele gelaat
  • Cool peel youth renew 60 minuten
  • Cool peel youth renew 90 minuten
  • Micro peel vibrant-C

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandeling en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.

  

Raadpleeg altijd een arts bij een verandering aan een moedervlek!