Well-Aging/Huidverjonging

Well-aging & huidverjonging 

Onder huidverjonging of well-aging verstaan we op een zo’n gezond en goed mogelijke manier verouderen, waardoor de huid lang mooi blijft! Voor meer informatie over well-aging en huidverjonging check onze database.

Ben je geïnteresseerd dan ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en de huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor een behandelplan op maat.

 

Een verzorgd persoon is de verpersoonlijking van beauty!

 

 

Wil je de beste behandeling om op een gezonde manier jouw huid er op zijn best uit te laten zien, kies dan bij online afspraken voor één van de onderstaande behandelingen. Onder boek hier uw behandeling staan omschrijvingen van de behandelingen.

 

Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

 • Essential youth reset 2 zones
 • Essential youth reset hele gelaat
 • Focus on frown behandeling voor kraaienpootjes en fronslijnen
 • Focus on eye behandeling
 • Cool peel youth renew 
 • Cool peel youth renew gevorderd
 • Micro peel vibrant-C

 

Klik bij groep voor bio skin jetting en klik bij behandeling voor de bioskin jetting die van toepassing is.

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Klik hiervoor op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.

 

Mogelijkheden in onze salon

Plan van aanpak

Bij externe factoren

Vitamine A en antioxidanten. Retinol, een vorm van vitamine A, is bewezen effectief om huidverjonging te bewerkstelligen.

Bij hormonale schommelingen

Intensieve gamma en voedingssupplementen.

Bij vermindering van celactiviteit

Zuren en cosmetic roll-cit.

Bij vermindering van de aantrekkingskracht tussen de cellen

DF-machine en roll-cit.

 

Filmpje dieper inzicht in de huid 

 

DF-machine

De Ionzyme DF is een echte primeur in de wereld van de cosmetica en plaatst ‘Environ®’ aan de kop van de vernieuwers. Wetenschappelijk Onderzoek heeft de volgende punten aangetoond en bewezen:


Het Ionzyme DF-toestel verzekert een verhoogde penetratie van de actieve bestanddelen door middel van de combinatie van intermitterende iontoforese en sonoforese. De DF-machine past iontoforese toe dit zorgt voor een 400% betere opname van producten en door gebruik te maken van sonoforese (aanbrengen in de huid door gebruik van geluidsgolven), wat de celmembranen doorlaatbaar maakt wordt het product 4000% beter opgenomen dan bij topisch aanbrengen (aanbrengen op de huid).

 • Verhoogt de aantrekkingskracht tussen de cellen.
 • Verbeterd het cel metabolisme en de cel functies.

 

Environ®
Environ® voor een gezonde huid je leven lang levert therapeutische correcte dosissen van vitaminen, zuren en zonnefilters die effectief bijdragen tot herstel van de huidcellen wat resulteert in een zachte, jeugdige en stralende gezonde huid.

Doordat de celdeling vertraagt en de immuniteit van de huid vermindert, moeten we voorkomen dat de huid lui wordt. Zorg ervoor dat de huid gaat werken! Daarom hebben we behandelingen om de huidfuncties op peil te houden.

Geef de huid een powerboost met een Environ® dieptepeeling die alle functies van de huid stimuleert en normaliseert. Daarna voeden met vitamines door het gebruik van de roll-cit, DF machine en de home care kit anti-age voor thuisgebruik. Dit programma werkt op biologische wijze anti-aging.

Huidverzorging is het meest gebaad bij regelmaat. Regelmatig een intensieve behandeling kun je zien als een investering voor een mooie huid op langere termijn op deze manier en met onze hulp mag je verwachten dat uw rimpels minimaliseren en de veroudering wordt geremd door middel van stimulering van aanmaak van nieuwe cellen!


We hebben speciale behandelplannen voor:

 • Bovenliplijntjes
 • Ogen
 • Hals
 • Fronslijnen
 • Verslapping gelaat
 • Pigmentvlekken
 • Decolleté 

 

                      roll cit                                  IMG 3670

 

 

LPG Endermologie
Daarnaast maken wij gebruik van LPG® endermologie® die 100 % natuurlijke cel stimulatie biedt die de strijd aangaat tegen huidveroudering. lees meer…

 

Bio Skin Jetting
BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. Lees meer…

 

DETOX

Ook bieden wij een DETOX kuur van 28 dagen aan om je lichaam een echte interne schoonmaakbeurt te geven. lees meer…

 

Anti-stress behandeling
Soms zijn vrouwen in de overgang gestrest. Neem een ontspannende behandeling zoals een massage of een relaxbehandeling met voedende en regenerende werkstoffen.