Electrisch ontharen

Elektrisch ontharen
Heeft u last van ontsierende haargroei in uw gezicht of elders op uw lichaam? Dan helpen wij u graag deze overtollige haargroei met elektrisch ontharen en/of laserontharing te verwijderen. Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het elektrisch ontharen en laser ontharen in het gelaat. Deze kosten vallen later niet bij ons te verhalen.

 

 

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren definitief te verwijderen door middel van stroom. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen worden verwijderd. Er bestaan verschillende methodes, afhankelijk van uw haargroei en de gevoeligheid van uw huid bekijken we welke methode het beste bij u past.

 

Als je twijfelt of elektrisch ontharen iets voor jou is geef ons dan gerust een belletje op 024-3581965 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent ook altijd welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Hierbij voeren wij een huid- en haaranalyse uit waarna wij een voorstel geven voor een behandelplan.

 

Om elektrisch ontharen online te boeken ga je naar boek hier uw behandeling. Klik op groep voor behandelingen en kies bij behandeling voor; elektrisch ontharen.

*Om deze behandeling te ondergaan is het van belang om in onze database de informatie over elektrisch ontharen goed door te lezen.