Eczeem

Eczeem
Eczeem is een veel voorkomende huidziekte. Een jeukende, niet besmettelijke ontsteking van de huid. Er zijn vele soorten eczeem. Eczeem gaat spontaan gepaard met perioden waarin je er veel last van hebt, en perioden waarin je er weinig last van hebt. Deze perioden zijn niet te voorspellen en wisselen van persoon tot persoon. Het kan er soms heel wisselend uitzien: van roodheid en zwelling zoals bij zonverbranding, tot droog schilferend, haast eeltachtig. Eczeem heeft vaak jeukende bultjes en blaasjes, zwelt op en vertoont kloofjes. Lees meer over eczeem in onze database.

 

Eczeem is door de schoonheidsspecialist goed te behandelen door de hydrolipiede film te herstellen. Die kun je daarna thuis gezond houden door ceramiden te gebruiken; deze bevorderen de cel communicatie en stimuleren het herstellend vermogen van de huid. Verder kan door voeding en gebruik van voedingssupplement de droge huid verbeteren. Ook hier kunnen wij je over adviseren.

Wanneer eczeem door middel van behandeling, opvolgen van thuisadvies en voedingsadviezen worden opgevolgd, wordt het eczeem therapeutisch en preventief aangepakt.

 

Heb je vragen? Dan ben je van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek waarin we bekijken of het probleem door ons te behandelen is. Na het gesprek en de huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor een behandelplan op maat. Als het door ons niet te behandelen is, sturen we u door naar uw huisarts.

 

Boek online de beste behandeling om op een gezonde manier uw eczeemhuid er verzorgd uit te laten zien. Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor Environ® behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor;

  • Consultation discovery

 

Ook kun je bij ons make-up advies krijgen waarbij wij gebruik maken van ons make-up care system. Dit valt online te boeken onder boek hier uw behandeling. Klik hiervoor op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.