Cellulite

Cellulitis

Cellulitis, panniculose of sinaasappelhuid is een typische vrouwenkwaal, maar er zijn zeker ook mannen die cellulitis hebben. Het is een aandoening die zich bij 80% van de vrouwen tussen de puberteit en het 30e tot 40e jaar manifesteert. Cellulitis kan voorkomen op billen, bovenbenen, buik, heupen, binnenkant van de knieën, bij de schouders, bovenarmen en enkels. Zowel volle als magere mensen kunnen cellulitis hebben. Voor meer informatie over cellulitis check onze database.

 

 

 

Behandeling bij ons in de praktijk

De behandeling voor cellulitis bij ons in de praktijk is momenteel LPG Endermologie® voor contour en huidverbetering met het apparaat LPG Cellu M6, dit is mechanische bindweefsel massage en momenteel de beste anti-cellulitis behandeling om de huid van benen, buik, billen en knieën te verbeteren. Lees meer…

 

De behandelingen moeten worden gedaan in een kuur van 10 tot 20 behandelingen, waarbij het beste resultaat wordt bereikt met twee behandelingen per week. Het is vanzelfsprekend dat een goede samenwerking tussen jou als klant en wij als schoonheidsspecialistes van belang is om een goed resultaat te verkrijgen. Het goed opvolgen van de adviezen thuis is dus ook van essentieel belang. Een combinatie van behandelingen geeft het allermooiste resultaat!

 

LPG behandelingen zijn niet online te boeken, maar geheel vrijblijvend en kosteloos een intake gesprek met ons via 024-3581965 of onze mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook kunt u bij ons via boek hier uw behandeling bij groep voor Environ® behandelingen bij behandeling voor kiezen voor;

  • Focus on body profile

 

Daarnaast kunt u een DETOX-intake boeken onder boek hier uw behandeling bij groep voor behandeling en detox intake bij behandeling voor.