Detox

DETOX

DETOX is een opfrisbeurt en verwijdert opgehoopte afvalstoffen uit het lichaam. Het resultaat is minder last van hoofdpijn, eczeem, constipatie, een slechte huid, een algeheel gevoel van lusteloosheid of een opgeblazen gevoel. Lees meer over detox in onze database.


Wil je graag cellulitis kwijt, gewicht verliezen, stress reduceren en een stralende en gezonde huid in maar 4 weken!?

Je zult ervaren hoe fantastisch en helemaal niet ingewikkeld een goede interne schoonmaakbeurt is. We willen allemaal gezond, blij, slank en vitaal zijn, maar wel een leuk leven leiden waar nog een beetje “jeu” aan zit. Het wordt tijd dat duidelijk wordt dat detoxen niet alleen een erg goede manier is om het lichaam gezond te houden, maar ook erg lekker en leuk.


Aanbevolen voor iedereen die zijn lichaam en geest eens schoon wil maken en rust wil geven voor natuurlijke energie!

 

Opzet:

  • We maken een eerste afspraak, waarin wij veel vertellen over je lichaam, het bereiken van je optimale energieniveau en we leren je hoe de juiste voeding net zo belangrijk is als benzine voor de auto.
  • We geven een uitgebreid en gedegen advies over het analyseren van voorraadkasten, de koelkast en je voedingsgewoontes.
  • Daarna begin je aan de 28 dagen detoxen om je lichaam een dieptereiniging te geven. Waarbij je eet wat echt voedend is voor je lichaam en alles wat belastend is, laat je weg.
  • In totaal boek je 4 afspraken. De afspraken bestaan uit 3 coaching gesprekken, een boek, borstel en body oil, instructies en 3 lichaamsbehandelingen die het proces ondersteunen.
  • Je verwent jezelf dagelijks met borstelbehandelingen en wisseldouches. Je zorgt goed voor jezelf, je darmen, je lever en je nieren. Je valt af en zit beter in je vel!
  • Het gebruik van psyllium vezels helpt de darmen optimaal te functioneren en verbetert de stoelgang.
  • Je krijgt heerlijke, nieuwe en makkelijke recepten die makkelijk te maken zijn in een uitgebreid programma om je een helpende hand te geven. Je krijgt inkooptips, nieuwe manieren van eten bereiken en detox koken.
  • Wij geven je zoveel mogelijk tips en ideeën, maar het uiteindelijke doel is dat je jouw leven gaat inrichten zoals jij dat wilt!

 

Wij hopen dat je na 4 weken beter proeft, ruikt, ziet, hoort, voelt en denkt. Op je gezondheid!

 

Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Maak nu online een afspraak onder boek hier uw behandeling. Klik op groep voor behandelingen en klik vervolgens op behandeling voor detox intake.

 

Doe het programma met partner of vriend(in), je stimuleert en steunt elkaar in moeilijke momenten. Wanneer je boekt voor twee mensen tegelijk ontvang je allebei 10% korting!