Kleuradvies

Kleuradvies

Hoe kan het dat een ander er prachtig uitziet in bepaalde kleren of met een bepaalde haarkleur of met mooie make-up en jou staat hetzelfde helemaal niet. Dat komt omdat kledingkleur en -stijl heel persoonlijk is. Niet iedereen ziet er in dezelfde kleur of in dezelfde stijl even mooi uit. Ontdek door middel van dit imago advies wat bij jou past.

 

Het beste wat je kunt zijn is jezelf op je best!

Kleuranalyse

 

Wij zijn gediplomeerde kleuranalisten en helpen je in een persoonlijke analyse ontdekken welke kleuren je het meest flatteren op basis van huidskleur, oogkleur en haarkleur. Met de goede kleuren worden jouw beste punten naar voren gehaald en de zwakkere gecamoufleerd. Rimpels, couperose, wallen etc. worden minder opvallend. Je kunt jaren jonger lijken door het gebruik van de beste kleuren.

 

Er altijd goed uitzien, ontdekken welk kleurtype je bent en met welke tinten mode en make-up je er fantastisch uitziet. Deze kleurenanalyse is een ware metamorfose. Je krijgt een kleurenwaaier mee en personal shopping is ook een optie. Meer informatie over de kleuranalyse kun je vinden in onze database.

 

Boek online een kleuranalyse onder boek hier uw behandeling. Klik bij groep voor behandelingen en bij behandeling voor; kleuranalyse.