Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden José van Heijnsbergen

Het is van belang dat u als nieuwe bezoeker aan de praktijk van José van Heijnsbergen op de hoogte wordt gebracht van de algemene voorwaarden die gelden binnen dit instituut. Onderstaande informate heeft als doel om u deze informatie te verschaffen. Lees daarom deze informatie goed door.

Intake gesprek
Elke nieuwe klant krijgt een intakegesprek. Dit is een oriënterend gesprek waarbij er aandacht wordt besteed aan uw klachten en (hulp)vragen. Wij zullen een analyse uitvoeren en vervolgens bespreken welke behandelmogelijkheden er voor u zijn. Samen met u wordt er dan een behandelplan opgesteld. Alleen met uw toestemming om tot behandeling over te gaan, zullen wij vervolgafspraken maken.


Vergoeding
Per huidaandoening en per zorgverzekeraar gelden er verschillende vergoedingen voor behandeling. De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering zoals acnetherapie, ontharen gelaat en camouflagetherapie. Het is meestal nodig dat u een verwijsbrief van de huisarts heeft als u in aanmerking wil komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of u kunt de polisvoorwaarden van uw verzekering raadplegen voor een vergoedingsoverzicht.

Risicovolle behandelingen
Risicovolle behandelingen zijn behandelingen die een risico voor u met zich mee kunnen brengen. Voor aanvang van zulke behandelingen dient u daarom een Schriftelijk Informed Consent te ondertekenen en te overhandigen. Door dit formulier te ondertekenen, verklaart u dat de aard van de behandeling de beoogde effecten en eventuele risico’s van de behandeling en eventuele alternatieve behandelmethoden met u besproken zijn. Indien het een risicovolle behandeling betreft, heeft u altijd recht op een bedenktijd van minimaal 8 dagen tussen het intakegesprek en start van de behandeling.

Behandeling
Ten alle tijden dient u tijdens het behandeltraject José van Heijnsbergen op de hoogte te brengen van veranderingen die van invloed kunnen zijn op de behandeling. Gedurende het behandelproject is het daarom van groot belang dat u alle wijzigingen in uw gezondheidstoestand en medicijnen aangeeft.

Bereikbaarheid
José van Heijnsbergen is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0243581965
Van maandag t/m vrijdag tussen 9.00uur en 17.00uur. Indien wij niet in de gelegenheid zijn uw oproep te beantwoorden, dan kunt u altijd een bericht achterlaten op de voicemail. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Via de website www.josevanheijnsbergen.nl kunnen er online afspraken gemaakt worden. U mag ons ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Privacy
Binnen José van Heijnsbergen wordt er grote waarde gehecht aan privacy van klanten. Daarom zullen wij uw persoonlijke en medische gegevens met zorg behandelen. Alleen José van Heijnsbergen, diegene die betrokken zijn bij de behandeling krijgen inzage in uw gegevens. Dit betekent dat uw gegevens nooit aan derden worden verstrekt zonder uw toestemming.

Kwaliteit
José van Heijnsbergen probeert u hoge kwaliteit zorg te bieden. José van Heijnsbergen is aangesloten bij de ANBOS. De ANBOS is de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten en registreert de specialisaties.

Klachtenregeling
Indien u klachten heeft over de ontvangen zorg, dan horen wij dat graag van u. Wij zullen uw klacht met uiterste zorg behandelen.