Harsen

Harsen of waxen


Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken. Deze ontharingsmethode kan pijnlijk zijn.
Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.
Je kunt nooit méér haren krijgen van harsen.

 

 

Door het gebruik van chemische middelen en het scheermes ontstaan vaak rode scheerpuisten en ingegroeide haren. Door harsen worden de haren met wortel en al uit de huid verwijderd en kunnen dus niet gaan ontsteken. Bovendien duurt het veel langer voordat de haren terug groeien t.o.v. scheren. Het harsen wordt met een azeleenhars gedaan. Deze hars heeft een sterke kleefkracht op fijne haartjes, maar is uiterst verzorgend én kalmerend voor de lichaamshuid.


Afhankelijk van de sterkte van de groei van uw haren kan besproken worden wat het juiste moment is om de harsbehandeling te herhalen.

 

Bovenlichaam van een man, voor en na het harsen

 

Er kan gekozen worden uit

Wenkbrauwen                       € 15,00
Bovenlip of kin  € 12,50
Bovenlip en kin en/of wangpartij               € 20,00
Onderbenen of bovenbenen € 20,00
Hele benen € 32,50
Oksels € 15,00
Bikinilijn € 15,00
Achterkant benen € 15,00
Schouders € 20,00
Rug of buik € 32,50


Heeft u nog vragen?
Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

De harsbehandelingen zijn online te boeken onder groep behandelingen en kies bij behandeling voor de harsbehandeling die je wil ondergaan.