LPG endermologie

LPG® Endermologie®

De endermologiebehandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden de huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel behandeld met een apparaat, de LPG.

LPG endermologie® is een 100 % natuurlijke behandeling: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).
De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

De behandelingen zijn volledig natuurlijk. Als we het hebben over opvullen, dan gebeurt dat met lichaamseigen stoffen die door de celstimulatie weer geactiveerd worden. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Lees meer over LPG endermologie® in onze database

 

Opvullend, anti-aging, verstevigend en verfijnend!

 

Behandelingsmogelijkeheden in onze salon:

LPG LichaamGezicht InformatieAfbeeldingen

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over endermologiebehandelingen?


Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef ons een belletje op 024-3581965.                              

                         
Behandeling gezicht
Het gezicht wordt behandeld met uw eigen kit voor gezichtsendermologie die werkt volgens bovenstaande principes. Deze bestaat uit lift 10 en 20. De kit is voor jou en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies.

Sessietijd: 10, 20, 30 of 40 minuten

 

Behandeling lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid). Dit maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Sessietijd: 10, 20, 30 of 40 minuten

  • Behandelingen voor de vrouw: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, binnenkant van de dijen, knieën en kuiten.
  • Behandelingen voor de man: Armen, rug, borstspieren, taille, buik en dijen.


Endermowear LPG®
Tijdens de lichaamsbehandeling draag je de endermowear LPG®, exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandeling. Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid. Het zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.