Beautiful Body

Beautiful body


Peeling van top tot teen
Met een bodyscrub verwijder je dode huidcellen en poets je een grauwe huid weer op.


Je kunt bij ons in de schoonheidsssalon een intensieve lichaamsscrub ondergaan.


Deze bodypeeling haalt van top tot teen alle droge dode huidcellen van de huid. Na de peeling wordt de huid verzorgt met een body-oil. De huid voelt zacht en brandschoon aan.


De huid is een uitscheidingsorgaan, afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden als de dode huidcellen er af zijn. Door deze bodypeeling wordt de huid schoon, steviger, gladder en het is goed voor de doorbloeding van de huid.

 

Thuis de huid verzorgen na een beautiful body behandeling


De huid kan mooi glad blijven door middel van droogborstelen door voor je gaat douchen de droge huid te borstelen of door een bodyscrub met korreltjes onder de douche te gebruiken.

Filmpje over droogborstelen


Dode huidcellen laten een laagje achter op de huid dat gevuld is met keratine. Zolang je er niets aan doet, wordt de laag steeds dikker en blijft er een dofmakend, ruw laagje liggen op een verder gezonde huid. Je kunt er peperdure producten opsmeren, maar de huid neemt deze niet op omdat ze op de dode huidcellaag blijven liggen.


WAAROM?
De opgestapelde dode huidcellen laten de huid droog en schilferig aanvoelen. Je kunt er een droge schilferhuid mee voorkomen, je wordt egaler bruin en het draagt bij aan een betere opname van je body cream en bodyoil.
Door regelmatig te scrubben kun je de overbodige dode huidcellen verwijderen om zo de glans op je huid terug te krijgen. Doordat de laag met dode huidcellen verdwijnt, wordt de celvernieuwing gestimuleerd en maakt je lichaam automatisch weer nieuwe, jonge huidcellen aan.
Scrubben gaat het ingroeien van haren tegen.

 

TIPS


Je kunt een scrub het hele jaar door uitvoeren.


Kies een borstel die niet te zacht is omdat de dode huidcellen er dan niet vanaf gaan, maar ook niet een te harde borstel, want die kan je huid beschadigen. Goede borstels hebben wij in ons assortiment.


Scrub naar je hart toe. Begin bij je voeten en werk via de bovenbenen naar je torso. Daarna scrub je vanuit de handen naar de bovenarmen en oksels. Deze scrubmassage stimuleert de bloedsomloop.


Ook uw lichaam verdient de beste verzorging om glad en stevig te blijven.

 

Boek online dit moment voor jezelf.

Kies bij groep voor behandelingen en bij behandeling voor beautiful body.