Make-up advies

Make-up advies

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Gemiddeld draag je 12-14 uur make-up, het is dan natuurlijk heel belangrijk om make-up te dragen met ingredienten die je huid verbeteren en ondersteunen in plaats van tegenwerken. Ons Skincare make-up system van jane iredale is gebaseerd op mineralen en is een huidverzorgende make-up lijn. Producten zijn ontwikkeld uit micro-mineralen en bevatten geen talkpoeder, bindmiddelen, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Omdat het een zeer uitgebreid kleurenpakket heeft met heel veel producten zit er voor iedereen iets bij wat jouw huid meer doet stralen. 

 

Vraag je jezelf af: Hoe lang heb ik deze make-up al?

Sta open voor andere kleuren en creëer je nieuwe look!


DSC 0558

 

Bekijk hier de productbrochure van jane iredale.

Je bent altijd welkom voor een persoonlijk make-up advies! We houden rekening met harmonie tussen huid, ogen en haren en met trends in de mode. Dit advies is online te boeken via boek hier uw behandeling. Klik op groep voor behandeling en klik vervolgens op behandeling voor; make-up advies.

 

Tips voor het aanbrengen van je make-up:

  • Gebruik foundation. Het vinden van de juiste kleur is de heilige graal en een paar druppels geeft al het gewenste resultaat. 
  • Oogleden gaan zakken. Gebruik op de onderste wimpers alleen de restant mascara die nog op de borstel zit nadat je je bovenwimpers hebt aangezet. 
  • Met een beetje kleur op de lippen kun je in een oogwenk je gezicht verfraaien en je humeur een boost geven. Twijfel je over de kleur kies dan een kleur die tegen je eigen lipkleur aanzit.