BioSkinJetting en Smoothing

Rimpel- en littekencorrectie

BioSkinSmoothing

BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen. Het innovatieve BioSkinSmoothing apparaat, met 24 karaats gouden smoothers, activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud Anti-ageing concept de voorbehandeling op BioSkinJetting.

 

 

BioSkinJetting

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij maakt een microprobe, een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware los. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen litteken.

 

Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Na het gesprek en huidanalyse geven we een persoonlijk advies en voorstel voor behandelplan.

 

De natuurlijke manier om rimpels zichtbaar te verzachten zonder inspuitingen!

 

Onder boek hier uw behandeling staan de omschrijvingen van de behandelingen. Klik op groep voor bio skin jetting en klik vervolgens op behandeling voor:

  • Bio skin jetting enkele rimpel
  • Bio skin jetting kuur enkele rimpel
  • Bio skin jetting kuur gezichtsdeel
  • Bio skin jetting meerdere rimpels 

 

Bij de kuren krijgt u een verzorging set om de huid na te behandelen en te beschermen.