Stoneface

STONEFACE

 

Ook wel stenenmassage genoemd. Healing met stenen is zo oud als de mensheid, vele oude volkeren gebruikten stenen tijdens helende ceremonies.
STONENERGY biedt een compleet therapeutisch systeem gebaseerd op jaren onderzoek en ontwikkeling.

 

Stoneneergy maakt gebruik van traditioneel lichaamswerk met een moderne invalshoek. Basalt en marmer wordt tijdens de behandeling gebruikt en de diversiteit aan temperaturen is een enorme stimulans voor het lichaam.

 

De fysiologische effecten van het afwisselend gebruiken van warmte en koude op het lichaam en gezicht is sinds eeuwen vanuit wetenschappelijk en medisch oogpunt bekend en erkend.

 

Toepassing van warmte en koude zorgt voor afwisselend enerverende en ontspannende effecten op het lichaam. Veel klanten voelen zich “opgeladen” na een behandeling, een diepe ontspanning en een vaak niet eerder ervaren rust. “Dit was een uur vakantie”is een vaak gehoorde reactie.

 

STONENERGY gaat verder dan de puur fysieke ervaring van massage en raakt diepere dimensies van ontspanning, gezondheid en welzijn, resulterend in een positieve benadering van de “body, mind, spirit” filosofie.

 

 

Deze gezichtsbehandeling met stonenergy massage is online te boeken.

Kies bij groep voor stonenergy behandelingen en bij behandeling voor stonenergy gezichtsbehandeling met stenen.